Derrota en l’últim minut davant l’Intercity CF (1-2)

El CD Atlético Baleares no va poder sumar de tres al Estadi Balear davant l’Intercity CF (1-2). Els de Jaume Mut van realitzar un nou partit seriós, però sense aconseguir un bon resultat després de bones oportunitats.

El partit va començar amb dues bones oportunitats pels locals. Nuha i David Navarro van estar a prop de perforar la porteria contrària. A pilota aturada va arribar l’oportunitat dels visitants. Emilio Nsue va rematar de cap i va superar a Jero.

Apropant-se al descans va aparèixer la pantera per estrenar-se amb la samarreta blanquiazul aquesta temporada. Nuha va rebre una bona pilota de Nana i va definir bé per empatar l’encontre. Amb l’empat a un es va arribar al temps de descans.

Els últims 45 minuts van començar amb un conjunt blanquiazul dominant. Nuha va tornar a ser protagonista, però la seva ocasió no va acabar dins. Juanra també la va tenir per avançar als locals, però finalment va ser l’Intercity qui sí que va aconseguir veure porteria al 88.

Amb el 1-2 es va arribar al final de l’encontre. Els de Jaume Mut visitaran en la Jornada 35 l’Algeciras CF.