Derrota a Múrcia (2-0)

El CD Atlético Baleares va caure davant del Real Murcia a la Nueva Condomina (2-0).

Pel partit, Juanma Barrero va fer un canvi a l’onze inicial respecte a la derrota a casa davant del Recreativo de Huelva: Ortega per Miguelete.

El partit va començar amb l’equip blanc i blau buscant la possessió. Els locals van intentar capitalitzar la velocitat dels seus extrems.

Toni Ramon va ser el primer en intentar-ho pels visitants, mentre que els locals van aconseguir crear perill a través de Carlos Rojas.

Al minut 29, va arribar el 1-0 després d’un tir creuat de Pedro León. A les acaballes de la primera part, va arribar el definitiu 2-0 després d’una bona acció d’Isi Gómez.

Amb el marcador de 2-0, es va arribar al descans. Després del pas pels vestidors, l’equip blanc i blau va avançar, però va tenir problemes per trobar la porteria vermella i blanca.

Miguelete a pilota aturada i amb bones internades de Piera, van estar a punt de retallar distàncies. Amb el 2-0, es va arribar al final de l’encontre. L’equip blanc i blau jugarà la setmana vinent davant de l’Atlético Sanluqueño a l’Estadi Balear.

Real Murcia: Manu García, José Ruiz, Marcos Mauro, Alberto González, Marc Baró, Tomás Pina, Isi Gómez (Arturo, minut 66), Larrea, Carlos Rojas (Mariano, minut 76), Pedro León (Dani Vega, minut 61) i Álex Rubio (Coto, minut 76).

CD Atlético Baleares: Ramon Vila, Campabadal, Raúl González, Ofoli, Ferroni (Nuha, minut 74), David Navarro (Piera, minut 74), Jaime Sierra, Toni Ramón (Pastrana, minut 56), Armando Shashoua, Ortega (Miguelete, minut 56) i Alarcón.

Gols: 1-0, Alberto González, minut 29; 2-0, Isi Gómez, minut 42.