• DSC07868
  • DSC07871
  • DSC07967
  • DSC07989

El juvenil A va tornar a disputar el seu segon partit de l’any fora de casa. La plantilla va visitar el difícil i estret camp de el Club Esportiu Calvià amb l’objectiu de perllongar la seva bona ratxa de victòries, i seguir a l’capdavant de la classificació. Els nois d’Alex Cases aconseguir l’objectiu, ja que van guanyar per 1-3 en partit que va tenir molta intensitat des del primer minut, en un partit on el conjunt de casa va prémer molt i va generar perill. En una altra jornada més, l’equip va demostrar força, caràcter i ganes per treure el partit endavant per tornar a sumar els tres punts i continuar sent líders del seu grup. Tot i el fred i les baixes temperatures, la plantilla no es va congelar en el seu joc i va remuntar el resultat advers.

En els primers minuts inicials, el Calvià va ficar molta intensitat en pressió. El primer córner de el partit va arribar al 3 ‘, i Pau va estar molt atent per aclarir de punys el córner que va ser molt tancat cap a la porteria. Va arribar el minut 5, i l’àrbitre va decidir aturar el partit perquè el conjunt local es va vestir amb la segona equitació i el color va ser molt semblant a la de l’ATB. Van canviar de samarreta a les blaves. Es va reprendre el joc i els cops de pilota i pilotes dividides al centre de camp van ser constants. La defensa de tres formada per Xesc, Gerard, i Shalim cada vegada que van tenir la pilota van intentar treure la pilota des del darrere per elaborar jugada, però la possessió va acabar en una pèrdua per la pressió de l’rival. Durant 10 minuts, els dos equips van voler tenir la pilota, però hi va haver un descontrol en el joc: el Calvià va tenir l’esfèric al centre de camp, el ATB el va recuperar i el van tornar a perdre. No obstant això, al 15 ‘, Shalim va realitzar una passada llarga a la banda dreta perquè el lateral Isra controlés i donés una passada a l’migcampista Rigo a la vora del frontal. El jugador va disparar des de fora de l’àrea i el porter rival aclarirà a córner. Primera ocasió de l’ATB. Els futbolistes baleàrics van treballar en el replegament cada que perdien la pilota, Rigo, Llabrés i Ramon van recuperar pilotes i van posar passades llargues per als davanters Mario i Susarte que van oferir desmarcatges durant tota la primera meitat. A l’arribar al 26 ‘, el ATB va tenir la pilota i es va acostar a l’àrea rival amb un centre perillós per banda esquerra de l’carriler Jordan. Després de posar el centre, hi va haver un parell de rebutjos i el davanter Susarte va aconseguir rematar, però el seu xut va ser mossegat i va marxar per sobre de la porteria. Una altra ocasió per al conjunt balear. El Calvià va continuar apretant i cada servei de banda a prop de la porteria baleàrica va ser una oportunitat per a ells de posar pilotes penjades, els centrals van aclarir aquests centres. Va seguir la intensitat durant diversos minuts, i en el 33, el Calvià va realitzar una jugada de pressió en l’àrea balear i després d’un parell de rebutjos, l’esfèrica va quedar sense amo i ho va aprofitar l’atacant Nikolai, que va rematar i va posar el 1-0 a favor dels locals. Va ser una jugada imprecisa, ja que la defensa blanc i blau no va rebutjar la pilota de forma contundent i el davanter rival va xutar quan va veure la pilota. Els locals es van avançar en el partit. El ATB no va trigar a reaccionar i després de llançar un córner a favor, hi va haver un agafada a un jugador baleàric que va caure dins de l’àrea i l’àrbitre no va dubtar a xiular un penal en el minut 37. Un dels pitxitxis de l’equip, Mario Blázquez va assumir la responsabilitat de llançar la pena màxima, però el va fallar. El porter va endevinar la seva colpeig a la banda dreta, i després del rebuig, el centre campista Toni Ramon va estar molt atent per rematar el rebuig i posar l’empat 1-1. El jugador va ser molt ràpid a per la pilota després del rebuig de l’porter per rematar de seguida amb cama esquerra. De nou, taules en el marcador. 1-1. Els últims minuts de la primera meitat el ATB va dominar una mica el més el joc i va intentar elaborar noves jugades d’atac. Es va arribar a la mitja part amb empat a un i tot per decidir-se en la segona part.

El míster no va fer canvis a l’començar la segona meitat. I, de nou, els dos equips van estar diversos minuts imprecisos: pelotazos per aclarir, pilotes dividides i disputes per obtenir la possessió. El ATB va entrar amb més intensitat i va buscar el segon gol mitjançant centres per part dels carrilers Jordan Isra, que van sumar molta profunditat en atac i van ajudar en defensa. Una de les accions perilloses que el Calvià va tenir en els minuts inicials van ser els córners, al 52 ‘, van llançar un de molt tancat i Pau va sortir a aclarir de punys per evitar qualsevol rematada local. A l’arribar al minut 57, després d’un servei de porta tret per Pau, la pilota aeri va ser pentinat per un jugador de centre de camp i el va rebre Toni Ramon, que va avançar uns metres a l’àrea rival i va disparar des de la frontal per marcar el segon gol , Golàs de el migcampista baleàric. Cop fort amb la seva cama dreta i golàs per tot l’escaire. El Juvenil A va remuntar el partit i es va posar per davant en el marcador. 1-2, i amb mitja hora per acabar el partit . L’equip va voler ampliar més el resultat i només posar-se l’esfèric en joc van recuperar la possessió i van fer una jugada ràpida en què van obrir per banda esquerra i Jordan va posar un centre al capdavant de Susarte. L’ariet balear va rematar, però se li va anar desviat per molt poc. El primer canvi va ser en el 67 ‘, el míster va decidir substituir Susarte que va estar tot el partit treballant atac, perquè entrés el seu company Román. El futbolista va aportar desbordi, velocitat i treball en la pressió fins al final de el partit. Va tornar el descontrol i cap va tenir la possessió de la pilota, que el Calvià va buscar passades en llarg, però tant Xesc, Gerard i Shalim no van donar opció als davanters rivals de generar ocasions perilloses. L’equip va tenir possessions llargues durant alguns minuts, i tot i l’alta pressió dels rivals, el ATB no es va precipitar en el seu joc. Després d’una recuperació en la nostra àrea, Rigo va posar una pilota a l’espai perquè Jordan corregués per banda esquerra i recollís la passada llarga. Al 77 ‘, el lateral va marxar en carrera a la vora de la frontal i va disparar amb la seva cama esquerra per posar el 1-3. Un altre golàs per tot l’escaire i ple de potència el xut. Amb el tercer gol al marcador, l’equip va obtenir un gran avantatge, però lluny de relaxar-se, els futbolistes van seguir concentrats per evitar qualsevol ocasió de perill per part de l’Calvià. Va arribar el 86 ‘, i l’entrenador va moure la banqueta. Rigo, que va estar tot el partit pelant cada pilota, va ser canviat per Manu. El seu company va posar ordre al centre de camp i va aportar més feina per intentar recuperar pilotes. La trobada va seguir amb molta intensitat en totes les jugades. Pilotes dividides, pressions altes per part dels dos i imprecisions en alguns passis dels futbolistes. Ja al 89 ‘, el ATB va realitzar els últim dos canvis: Llabrés i Shalim van ser substituïts per Andrés i Junior, i així van oferir a l’equip més frescor a la recta final de el partit. El Calvià va prémer durant els últims minuts amb centres i pilotes aturats tant córners i faltes laterals, però l’equip es va mostrar sòlid i van buidar aquests pilotes aèries. El partit va acabar i el ATB va sumar la seva sisena victòria consecutiva al campionat de lliga. A més, l’equip porta disputats dos partits guanyats fora de casa aconseguint dues victòries en camps difícils i mantenint el liderat amb resultats contundents. La setmana que ve, els futbolistes baleàrics jugaran el seu primer partit de l’any a Son Malferit davant el difícil conjunt de la Unió, que també voldrà sumar de tres. L’equip vol seguir perllongant la seva bona ratxa guanyadora fent un altre gran partit. El Juvenil A prepararà la pròxima trobada amb els entrenaments setmanals.