L’ATBfem aconsegueix la cinquena victòria consecutiva abans de visitar el líder Europa

L’ATBfem va guanyar diumenge passat per 1-0 al Huesca i va aconseguir la cinquena victòria consecutiva. Les de Txema Expósito es van avançar molt aviat al marcador, aconsegueixen l’únic gol del partit al minut 1, en una falta d’estratègia que treu Vicky  Chica i que ningú toca, aconseguint la lateral  marcar el gol que, fet i fet resultaria el gol que donaria 3 puntades. És la cinquena victòria seguida de les guerreres que, malgrat que poguessin sentenciar el partit diverses vegades, van veure com el partit se’ls va complicar en els últims minuts, quan el conjunt aragonès va estrènyer al terreny de joc i fins i tot va aconseguir empatar en fora de joc a l’última jugada del partit. El fora de joc existia.

Txema va apostar per un 11 format per Sandra, Vicky, Marga, Carla, Abi, Orozco, Bàrbara, Gabi, Neus Perelló, Raquel Carpio i Paulita Román. A la segona part entrarien Joana, Cordoba, Fati i Marta Hernández. Toca visitar el camp del líder, Europa, aquest cap de setmana a les 13.30 hores, la directora esportiva del qual és la mallorquina Nani Haces, que s’entrenarà al futbol base balearic fa unes temporades.