Empat contra La Balona

Aquesta tarda s’ha disputat al municipal de la Línea el segon amistós del stage de Mijas. El resultat final ha estat de 1-1.

Calm va apostar per un 11 format per René a porteria (va tornar a ser capità), defensa per Luca Ferrone, Jesús Álvaro, Carlos Delgado i Olaortua. Doble pivot per Cordero i Petcoff, bandes per José Fran i Hugo Rodríguez i en punta Vinicius i Dioni.

La Balona va sortir intensa, amb ganes d’agradar a la seva afició. L’ ATB esperava ordenat el seu moment i tenia més possessió. L’equip local es movia ràpid i sortia a la contra i ho va intentar amb alguns xuts llunyans. Però la primera gran ocasió la va tenir Carlos Delgado amb un cop de cap imponent que el porter Nacho Miras va evitar que fos falta gol amb una gran aturada quan la pilota anava a l’escaire. Sí marcaria minuts més tard La Balona. En un córner, la defensa balearica aclareix, la controla des de la frontal Vini, sent molt probablement objecte de falta de Koruma, qui s’emporta la pilota i llança un xut des del balcó de l’àrea. La fuetada toca a Iñaki i a l’ésser potent supera René, molt segur tot el partit.

Koruma seria el seu millor jugador amb diferència, ràpid, potent i amb mobilitat pel teu tot el camp. El ATB va merèixer empatar en l’últim minut de la primera part amb un bon xut des de fora de l’àrea que novament no va ser gol pel gran aturada de Nacho Miras.

Amb l’1-0 s’arribaria a la mitja part. A la represa Cordero i Damián serien canviats en el 55′ per Alfonso i Armando. El ATB volia empatar. Vini al 47′ va fregar el gol però no li va pegar bé en una pilota morta. Loren va poder marcar el segon en una contra però el seu xut va sortir desviat. Hugo ho intentava, demostrant personalitat, encarant i demanant la pilota constantment. També José Fran. La segona part tenia un clar dominador, l’ATB.

Xavi Calm va fer un triple canvi: marxaven José Fran, Vini i Iñaki i entraven Manel, Pedro Orfila i Ignasi, que davant la baixa de Canario per molèsties, va tornar a jugar d’extrem per davant de Jesús Álvaro.

Ignasi en la primera pilota que va tocar va marcar gol. Bona jugada entre Luca i Hugo, el centre ho remata potent Ignasi des del segon pal. 1-1. El ATB volia guanyar el partit i ho va intentar però se quedaria en taules. Robles no va poder jugar per un cop al genoll en l’entrenament d’ahir.

L’equip disputarà el dijous a les 19:00 el seu últim partit amistós al Marbella Football Center davant la Selecció Absoluta de l’Iraq entrenada pel mític Advocaat.

declaracions:

Xavi Calm: “Un partit de pretemporada, amb transicions, la primera part vam estar menys còmodes pel joc d’ells. A la segona sí vam tenir la pilota, per tenir tranquil·litat i hem estat millor. Crec que el gol seu precedeix d’una falta a Vini, però no és important en pretemporada, sí en l’aspecte anímic de l’actitud. És amistós, sabem que ens enfrontarem a la la Balona en lliga, hi ha situacions que ara físicament no estem tan bé, ha estat un partit disputat i bonic i s’ensenyen les cartes que tenim ara mateix. És un grup complicat, hi haurà sorpreses i competència. Serà bonic però no sé qui quedarà amunt o avall en lliga. La nostra ambició és màxima però tenim un camí llarg que comença a la jornada 1 i guanyar el màxim de partits possibles “.

Ignasi Vilarasa: “La primera pilota que he tocat ha estat gol, m’he anticipat i content per ajudar a l’equip a empatar i sumar minuts. Ha estat una jugada entre Luca i Hugo, una pilota al segon pal i m’he anticipat a la meva marca . Em trobo còmode d’extrem, és bo ajudar a l’equip en altres posicions però sóc lateral, tot i que em trobo còmode d’extrem. En els amistosos no està costant, cal agafar ritme, a poc a poc agafarem el toc i els de dalt ens donaran molts gols durant la temporada. Amb el grup molt bé, fem bona pinya entre joves i veterans, fem cohesió de grup “.