El juvenil A vol fer-se fort a casa contra el Girona

El juvenil A, entrenat per Álex Casas, treballa aquesta setmana amb la ment posada en vèncer el Girona aquest dissabte a les 17:00 hores a Son Malferit. A casa l’equip ha mostrat una gran imatge, vencent a el Lleida i mereixent també la victòria davant el Cornellà, tot i que en l’última jornada s’escapessin els tres punts a l’empatar el conjunt català en l’estrena a DH. Tots els socis tenen entrada gratuïta i els no socis podran entrar per 10 € a partir de 14 anys, menys de 14 gratis. Cases, només tindrà la baixa de David Riera, a què li queda a prop d’un mes de recuperació de la seva lesió. El tècnic ha atès els mitjans de club.

Per a l’entrenador, Àlex Casas, “davant la Damm vull destacar que davant teníem un molt bon equip a nivell tècnic però amb les nostres armes, vam intentar portar el partit per un altre camí. Tot i que el resultat no ho indiqui, l’equip va competir millor del que diu el marcador. L’equip va estar ben plantat a la primera part, amb dues ocasions molt clares de Mario i Denis i per moments vam poder embussar a la Damm. En aquesta idea de joc l’incomodàrem, encara que davant equips de tanta qualitat sempre et fan ocasions. A la segona part se’ns trenca el partit perquè ens fan 2 gols en 3 minuts al no entrar bé en el partit a la represa. Era un 3-0 amb 40 minuts per davant però no vam baixar els braços, els canvis ens van sumar i si no arribem a fer-ho el resultat hagués estat pitjor. Valorem que l’equip estigués fort per competir als 90′ i no anar-se en cap moment de el partit “.