Derrota per la mínima

CRÒNICA

Arribava el ATB al camp del Turó de l’Espino amb dues victòries consecutives, enfront de Raig Majadahonda i Getafe, en una setmana intensa, amb 3 duels. El partit es va retardar mitja hora en punxar el bus de l’equip en direcció a la Ciutat Esportiva de l’Atlètic de Madrid. Jordi Roger va apostar per un 11 amb només dues novetats respecte al dimecres passat. Lucca Ferrone es quedava a Palma per lesió en el isquio i el seu lloc l’ocupava Pedro Orfilla. A dalt, Cor esperava en la banqueta i el seu lloc l’ocupava el golejador a Getafe Marcos Baselga. La resta, els mateixos: Xavi en porteria, defensa per a Pedro, Peris, Olaortua i Cristian, doble pivot per a Alfonso i Xai, extrems per a Haro i Canari i en punta Baselga i Vini.

El partit es va posar aviat costa amunt. L’àrbitre no assenyala una clara falta sobre Haro, que protegeix la pilota guanyant la posició en línia de fons, deixa seguir perquè centri Ricard, el rebutgi de Xavi li cau als peus de Camell en àrea petita i afusella. 1-0 amb polèmica. El *ATB va reclamar insistentment falta. Era el minut 3’ i s’anava a remolc.

El filial colchonero va sortir molt endollat en intens, obligant al ATB a col·locar-se i recular. La primera ocasió el ATB, un xut de Vini a les mans de Valens des de la frontal en el 8’.

L’Atlètic B va ser millor en la primera part, guanyant molts duels, demostrant frescor. En el 11’ un centre de *Nando el caboteja Camell però Xavi fa una gran intervenció, la jugada segueix i acaba amb una rematada de cap fora de Giuliano. Ricard la va tenir en el 17’ amb una volea en el pic de l’àrea que marxa a un metre de la creuera de Ginard. Estrenyien els locals.  Cristian prova sort després d’un córner, agafant un rebutgi des de la frontal però la seva rosca marxa fora. Era el 21’. En el 30’ jugada clau embrollada en l’àrea que el col·legiat interpreta mà, malgrat reclamar els jugadors del ATB un cop en la cara de Olaortua, que va haver de ser atès. Després dels 2’ de ser atès, el capità Toni Moya llança però Xavi Ginard fa un paradó evitant el 2-0. Amb el 1-0 s’arribaria al descans.

Després de la represa, en el 45’, doble canvi de Jordi Roger: es quedaven en la caseta Haro i Baselga i entraven Alberto Gil i Cor. L’equip el va notar i va ser millor en la segona meitat. Res més iniciar-se ho prova Xai a les mans de *Valens. En el 62’ va poder arribar l’empat, gran assistència de Cor a Alberto Gil i el seu tret creuat al mà a mà el per a Valens evitant l’empat. Llàstima. Debutaria Manel i també entraria Armant. El ATB va acabar amb la possessió i generant perill en centres però no aconseguiria sumar. Toni Moya disposaria d’una bona falta però tot el partit va estar molt bé Ginard. Final amb derrota per la mínima.

Fitxa tècnica

Atlètic de Madrid B: 13. Valens, 2. Camus (79’ 9. Davo), 3. Moreno, 5. Rojas, 6. Calavera, 8. Toni Moya ©, 10. Camell (16. Castre), 11. Nando (62’ 27. Valera), 12. Ricard, 21. Medrano i 37. Giuliano (87’ 19. Tenas)

Atlètic Balears: 1. Xavi Ginard, 22. Orfila ©, 3. Peris, 4. *Olaortua, 5. Cristian, 14. Alfonso (68’ 6. Armant) 7. Haro (45’ 17. Alberto Gil), 16. Xai, 10. Canari (75’ 21. Fito), 9. Vini (11. Manel) i 19. Baselga (45’ 20. Cor).

Àrbitre: Borja Munárriz (comitè navarrès) va amonestar en l’Atlètic a Camus, Nando i Medrano; i en el ATB a Xai, Peris, Cristian i al segon entrenador Xavi Calm.

Camp Cerro de l’Espino: 400 espectadors

DECLARACIONS

Jordi Roger: “Veníem amb la intenció de guanyar i fer una setmana rodó, no hem estat capaces. Hem sortit malament al camp i perdem per sortir malament, han marcat en el 3’, la primera part ells han guanyat duels, han estat més intensos i Xavi *Ginard ens ha mantingut amb el penal. En la segona part hem sortit millor però no hem tingut la frescor necessària per a empatar el partit. El rival sabíem que té velocitat en puntes, buscant l’esquena, un equip que és jove però competeix molt bé. Toca fer autocrítica i pensar en el diumenge que ve un gran rival i tenim un altre partidazo. No sé si hi ha hagut càntics racistes a Vini, el Front Atlètic sempre anima molt. No podem desviar-nos per aquesta derrota, ni érem tan bons el dimecres ni ara tan malament. Toca seguir en la missa línia de Majadahonda i Getafe i quedar-nos amb la segona part d’avui. El desgast també passa factura però no busquem excuses, cal continuar millorant. No és qüestió de més incorporacions, és treballar més i aprendre dels errors”.