Vini-Manel, parella en ratxa

Vinicius Tanque i Manel Martínez estan formant una societat atacant que s’entén a la perfecció i que està on fire. Sens dubte, s’han beneficiat del gran moment de tot l’equip: 3 victòries seguides i un empat des que dirigeix la banqueta Xavi Calm. Les xifres parlen per si soles. En els últims 5 partits almenys un dels dos davanters ha marcat o ha assistit perquè un company marqui. És a dir, o marquen gols o els donen. Això han fet en els últims cinc partits. En Las Rozas, Manel es va estrenar com a golejador del ATB. La setmana següent, el català va marcar a Sa Pobla, posteriorment davant el Getafe, va serVini el que va marcar per a obrir la llauna. En iniciar-se la segona fase, de nou va ser Manel el que va assistir a Alberto Gil per a derrotar al Don Benito. I el cap de setmana passat, en la victòria per 0-2 davant el Vilanovense, Manel va obrir el marcador amb assistència de Vinicius i el davanter brasiler va tancar el partit amb el 0-2, tots dos punts de cap.

Manel va arribar en el mercat d’hivern i ha disputat 10 partits, 8 d’ells de titular, en els quals ha marcat 3 gols (tots ells amb el cap) i ha donat 4 pases de gol en els 756 minuts que ha estat en el camp.

Vinicius va arribar a l’estiu per a ser la referència en atac i ha disputat 19 partits, 17 de titular, en els quals ha anotat 8 dianes i donat 2 assistències. Tot això en 1.453 minuts disputats.

Altres parelles letals

En els últims anys, l’afició balearica ha gaudit de bones parelles golejadores: la temporada passada Gabarre (14 gols) i Jorge Ortiz (8 gols). La temporada 2018/19 van ser Nuha (14 gols) i Marcos de l’Espasa (9 gols). La campanya 2016/17 va tenir a Rubén Jurado (13 gols) i Xisco Hernández (13 gols). La temporada 2015/16 Rubén Jurado (12 gols) i Chando (10 gols). La temporada 2014/15 Carlos Rodríguez (11 gols) i Fullana (7 gols). La temporada 2013/14 Florin Andone (12 gols) i Xisco Hernández (8 gols). La temporada 2011/12 va comptar amb el pichichi de la categoria Perera (23 gols) i Antoñito (10 gols).