• Sense categoria

Victòria contundent de l’ATBfem amb doblet de Gabi i Paulita

Aquest diumenge les guerreres es van enfrontar al Sant Lluís en un partit que van iniciar tenint el control de la pilota. Els primers 10 minuts del partit són de l’ATBfem que aconsegueix tres ocasions de gol, de Gabi, Abi i Paulita, que no acaben d’entrar a porteria i es queden sense obrir el marcador. A partir d’aquí el partit se li complicaria una mica més a les guerreres, ja que les contràries es fiquen en bloc avall i aconsegueixen tapar les pilotes perquè no hi hagi arribades de l’ATBfem. Les noies de Txema no van saber interpretar bé el joc en aquell moment, els costava trobar jugadora lliure i generar ocasions. A més, el Sant Lluís sí que va saber interpretar el joc en aquell moment, i de alguns contraatacs aconseguien posar les guerreres en problemes, però el seu gol tampoc arribava. Al 30′ arriba el gol, afavorint l’ATBfem al marcador. Marca Gabi amb assistència d´Abi. Abans del descans Gabi torna a fer de les seves i posa el 2-0 al marcador amb un altre gol, en aquesta ocasió assistència de Neus.

A la segona part el partit arriba amb molt més ritme, es juga molt més ràpid i hi ha més mobilitat de les jugadores, per això comencen a arribar més ocasions per a les guerreres, que en aquest moment havien entès el joc i s’havien fet amb el partit. Al 48′ una passada de Neus a l’esquena de la defensa deixa Gabi davant de la portera i aquesta la deixa a Paulita perquè marqui el 3-0 la palentina. Després del tercer gol el partit es calma una mica i arriben els canvis per part dels dos equips. El partit no acabaria així. El segon gol de Paula, amb assistència d’Abi, sentenciava el partit. Una altra victòria per a les guerreres que els dóna confiança i les fa estar quartes a la classificació. La jornada que ve és molt important aconseguir una altra victòria, ja que s’enfronten primeres contra segones (Europa-Sant Gabriel) i si l’ATBfem fa la feina i aconsegueix sumar +3 és una gran oportunitat per retallar distàncies amb els primers llocs de la classificació .