Sumem un punt a Huelva (0-0)

El CD Atlético Baleares suma un punt en la seva visita al Nou Colombino. Els blanquiazules, avui de negre, empaten davant del Recreatiu de Huelva després d’un partit on els de Mut van tenir les oportunitats més clares.

El partit va començar amb un Recre dominant, però sense generar ocasions clares sobre la porteria de Jero. Poc a poc, els visitants es van trobar més còmodes i, en les botes de Nuha, van tenir la primera.

Amb el 0-0 es va arribar al descans i, després de la represa, els blanquiazules ja van començar a generar ocasions perilloses. Els acostaments locals van arribar de centrades laterals, però la defensa balear es va mostrar molt sòlida.

Nuha i Azeez van tenir dues grans oportunitats de batre al porter local, però els seus xuts no van aconseguir sorprendre. Després, després d’una rematada llunyana, David Navarro va estavellar la pilota al pal.

En la recta final van ser de nou els blanquiazules els que van disposar d’una ocasió molt clara. Ferroni va enviar la pilota al pal. En els últims minuts, el CD Atlético Baleares es va quedar amb un home menys després de l’expulsió de David Navarro.

El resultat inicial va ser el final. Amb aquest punt els blanquiazules segueixen en la lluita per intentar sortir de la zona baixa. Proper rival: la UD Ibiza a l’Estadi Balear.

Les paraules de Jaume Mut:

“El partit ha tingut moltes fases. Crec que en la primera part, el Recre ens ha sotmès i hem hagut de treballar en defensa. En la segona hem seguit defensant, però hem generat bastant. Ha estat un partit de fases”

“Una part del pla del partit era que no passessin moltes coses. El Recre és un equip gran i de la zona alta. Hem intentat fer un partit llarg i ho hem aconseguit”

“Al final hem estat mereixedors de portar-nos la victòria… Hem tingut dos pals, un un contra un. Les ocasions clares les ha posat el Baleares”