Jose Fran: “Sabem la importància que té cada partit”

Avui, dijous, l’ATB es continua preparant per enfrontar-se diumenge a la Real Balompèdica Linense, a l’Estadi Balear. Com bé diuen els jugadors, cada partit és important, ja que la classificació està molt ajustada en aquesta lliga tan competida de 1r RFEF Footters. Aquesta setmana el míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Damián Petcoff, ja que compleix sanció per la cinquena groga. Tampoc no pot comptar amb Alfonso i Jesús Álvaro, que segueixen sent baixa amb lesió de turmell i genoll, respectivament. Avui, José Fran, ha atès els mitjans del club.

José Fran: “La veritat que l’equip el que demostra és que cada setmana competeix molt bé i si que algun dia arribaria la derrota. En una categoria tan complicada és molt difícil el que estem fent. El que és important és que la derrota va venir donant molt bona imatge, com tu has dit, a Castalia, amb molta gent. Un equipàs, que va fer molt bon partit. Jo crec que nosaltres vam estar tot el partit molt bé i al final se’ns van anar els punts per petits detalls. Igual que en altres partits hem tingut la sort de cara i potser en altres partits hem pogut perdre i al final hem empatat o hem guanyat, l’altre dia és veritat que els detalls van ser tots en contra, al minut 5 el pal meu si entra, ens posem 0-1 i el partit canvia per complet. Ens fiquen l’1-0, després a la segona part l’equip entra super bé des del minut 1 que xiula l’àrbitre i Dioni, el que tu has dit, va tenir una ocasió molt clara que si empata el partit torna a canviar el partit. Va fallar l’1-1 i de l’1-1 va venir el 2-0. Tot i així l’equip va intentar remuntar, va intentar continuar competint, vam ficar el 2-1 i els vam tancar. Jo crec que l’equip va donar molt bona imatge en tot moment i van ser detalls que van ser els que van fer que se’ns anessin els punts. La veritat que porto temps amb ganes de fer gol per ajudar l’equip i l’altre dia la jugada és veritat que va sortir bé, des del minut 1 que vaig agafar la pilota, vaig confiar a mort a la jugada, me’l vaig creure, vaig anar a fer gol , vaig xutar fort des de fora de l’àrea i bé, va ser una pena perquè la veritat que li va donar al pal per dins i jo la veritat, la vaig veure dins i pensava que havia estat gol, però bé, a seguir treballant perquè arribin més jugades així i pugui fer algun gol aviat per ajudar l’equip. La veritat que vinc treballant moltíssim des del principi de la pretemporada, sobretot, per això, per intentar arribar a la meva millor versió i bé, cada setmana, cada partit, al final, com més partits jugues més fàcil és que agafis el ritme competitiu , que agafis el nivell de confiança perquè arribi la millor versió i és veritat que cada partit me’n vaig trobant una mica més fresc, amb més confiança i a seguir així, sense abaixar els braços. A treballar des de l’entrenament com faig pel que demani el míster, per seguir millorant i seguir intentant que arribi la meva millor versió per ajudar l’equip, que al final, és el més important. Ho parlem sempre, la igualtat que hi ha en aquesta categoria i es veu a la classificació. El que tu has dit, des del lloc 2 al lloc 8 o 9 perds dos partits i te’n poses 9, guanyes dos partits, et fiques en playoff. Sabem la importància que té cada partit i així anirem aquesta setmana. El Linense ve de fer les coses molt bé. És un equip molt treballat i fa les coses molt bé i ens ho posarà molt difícil, però des d’avui treballarem al màxim per donar tots el màxim, perquè quedi a casa i que s’intenten quedar els 3 punts”.