Ignasi: “L’Alcoyano ve de guanyar el líder però hem de fer el nostre partit”

Ignasi Vilarrasa, elegit per l’afició com el millor jugador del partit el cap de setmana passat, ha atès els mitjans del club. Protagonista per ser l’assistent en posar una bona pilota al cap d’Olaortua per marcar l’1-0 davant la Balona i deixar els 3 punts a casa, ‘Vila’, passa per un moment de joc molt dolç, refermat al lateral esquerre , des de la lesió de Jesús Álvaro, el català es mostra optimista davant la visita a El Collao dissabte que ve a les 21:00 hores.

Ignasi: “Guanyar 3 punts després del partit contra La Balona és treballar feliç durant la setmana i pensant ara a l’Alcoyano. Era una falta centrada, no lateral, es divideixen els jugadors a les dues bandes, vaig veure Iñaki ben situat, no estava assajat però sabíem que podia rematar, ho va fer de forma esplèndida, amb la sort que va ser gol. Em va sortir una bona centrada, on havia d’anar i Iñaki entrava amb força, va rematar i la pilota va entrar disparada, content que en porti 3 gols tot i ser centrals, hi va haver un moment que vaig mirar a la banqueta i vaig pensar a xutar però quan vaig veure com es col·locava la barrera i l’aire en contra vaig pensar a centrar, la veritat és que quan l’equip guanya a l’últim minut, el Villarreal perd doncs tot és genial i a sobre vaig ajudar l’equip amb l’assistència. A seguir sumant. La primera part va estar igualada, per l’aire, però a la segona vam sortir amb més personalitat i vam agafar el pes del partit. Tàcticament La Balona defensa bé però va arribar el gol que mereixíem. Hem de ser conscients que aquesta lliga és competitiva, no et pots relaxar perquè encara que guanyis 2-3 partits seguits tens rivals al darrere, només ens valen els 3 punts a Alcoià si volem seguir a dalt. És favorable jugar a la nit, tot i que estiguem acostumats al matí, ens agrada jugar de nit, ambient de futbol, ​​ens motiva. Guanyarà el que sigui millor i ho intentarem nosaltres. L’handicap és que l’Alcoyano va guanyar al camp del líder i nosaltres hem de fer el nostre partit”.