Golejada per a seguir a un punt de les líders

CRÒNICA

El primer equip femení va golejar dissabte passat 3-0 al Pallejà en un partit dominat de principi a fi. Tornava el triomf al gairebé inexpugnable Són Malferit. Txema Expósito va apostar per un 11 format per Sandra Torres, Maialen, Vicky Chica, Marga Fullana (c), Keni, Carla, Abi, Laura Martínez, Fátima, Marina Puebla i Lucia Corrales.

A molt aviat va obtenir recompensa a la seva superioritat. En un desmarcatge per banda esquerra, la veloç Corrales es plantava sola trencant l’esquena a la defensa amb una assistència en servei llarg de Sandra des de porteria. Amb dos tocs, Corrals perforava la xarxa. Un per a controlar, un altre per a superar amb facilitat a la portera visitant. Gran jugada de sang freda. Era el 12′ de la primera. Vicky Chica es va mostrar incisiva en la primera part amb centres que gairebé va convertir en gol Keni. Puebla també va poder marcar en el primer temps. El control del partit era total.

La segona part va arrencar igual, amb el Fem nacional dominant. Fati la va posar en l’àrea perquè Marina Pobla rematés alt. Minuts més tard bona internada per dins de l’àrea de Corrales que és derrocada. Penal. Carla va assumir la responsabilitat i 2-0. Era el 49′ de partit. El millor estava per arribar. El golàs de falta directa de Vicky Chica d’un zurdazo impecable. Txema va donar entrada a Lucia i Aida per Corrales i Vicky per a donar refresc. Gema va disposar d’una gran ocasió fregant el pal i també va entrar al partit Yoli per Keni. Dues jugadores de la banqueta rival van ser expulsades en els últims compassos del partit. L’última del partit la va tenir Lucia per a marcar el quart en el descompte però el resultat no es va moure: gran 3-0 davant el Pallejà per a seguir a un punt de les líders, Llevant Les Planes.

Pròxim partit: diumenge 14 de març a les 12.00 a Saragossa davant el Saragossa CFF.  A per totes, guerreres!