Golejada en el primer test de pretemporada

El ATB va arrencar els test de pretemporada amb el primer partit amistós, quelcom intern, enfront del juvenil A, que aquest any jugarà a Divisió d’Honor. Ha estat un partit de dues parts de 30 minuts, per conèixer-se, fer cohesió de grup i provar als jugadors en conjunt. Encara és aviat per disposar de 90′ a nivell físic. El partit del primer equip ha estat dirigit per Joan Vich, a l’espera que Xavi Calm reprengui aviat els comandaments de l’equip quan finalitzi la quarantena per Covid. L’únic jugador desconvocat ha estat René, ja que encara no pot entrenar amb el grup i ho fa en solitari, seguint els protocols pautats pel cap de Serveis Mèdics de club, el Dr. Gonzalo Barrantes. Han jugat dos onzes diferents les dues parts. En l’inici ha sortit Xavi Ginard a porteria, Álex Robles i Ignasi en els laterals, centrals per Orfila i Carlos Delgado, doble pivot per Cordero i Armando, en les bandes Canario i José Fran i en punta Dioni i Santi (jugador del juvenil) .

El ATB ha començat molt bé la primera part. Al minut 4′ ha arribat la primera ocasió. Bon canvi de joc de banda de Cordero, gran control d’Álex Robles per cedir a Canario i el palentí estrella la pilota a el pal. En el primer quart d’hora de partit s’ha notat la diferència física entre els jugadors del primer equip i el juvenil A. El doble pivot d’Armando i Cordero, molt destacat durant tota la primera part, dominant i creant joc. Al minut 10′ arriba el primer gol per al ATB amb un autor esperat: Dioni. El malagueny, segon màxim golejador en actiu de la categoria aprofita un rebuig per afusellar, després d’un gran aturada de Joan Tomàs, porter del juvenil A. En el minut 20′ ha hagut una altra ocasió per Dioni, aquest cop ha estat una gran jugada per part de José Fran, que regateja al seu defensor i se la posa en safata al golejador, però finalment acaba el seu xut fregant el pal. Va seguir dominant el joc a l’ATB i li van xiular un penal a favor, convertit per Canario, aconseguint així el 2-0. Cinc minuts més tard arribaria el tercer gol de la mà d’Armando, després d’un regat al porter, després de trencar el fora de joc. Just abans de xiular el final de el partit li fan una falta a l’ATB que la llança José Fran i acaba rematant Cordero a porta al segon pal de bona volea. L’estratègia permetria el 4-0.

A la segona part tant Joan Vich com Álex Cases van canviar d’onzes. Aquesta vegada va ser Toni Dols a porteria (del filial Santanyí), Luca i Jesús Álvaro a les bandes, centrals per Olaortua i Josep Jaume, doble pivot per a Alfonso i Damián, en les bandes Florit (del juvenil A) i Hugo Rodríguez i en punta , Manel i Susarte. Durant l’inici de la segona part es va poder veure el mateix joc que durant la primera part, amb una mica menys de fluïdesa. Al minut 8 ‘de la represa, Hugo Rodríguez va tenir una gran ocasió que acaba en gran aturada de Pau, porter del juvenil A. El mateix paper que assumia Armando a la primera part ho va ser assumint Damián Petcoff en la segona, ja que totes les jugades van passar per ell. Se’n va anar notant la calor quan van avançar els minuts de partit, menys ritme i menys ocasions. Al minut 25’ un altre penal per al ATB, aquest cop s’encarrega Manel de convertir-lo en gol i deixant el marcador 5-0. Els últims minuts de partit va haver-hi més joc per part dels dos equips. Bones sensacions en el primer test de pretemporada.