Empat del Juvenil A abans del gran partit contra el Manacor

Dissabte passat es va jugar en el camp de Son Malferit la jornada número 20 del campionat Juvenil Nacional. L’equip va rebre a casa al Felanitx, conjunt de meitat de taula que va venir a treure els tres punts en una trobada realment intensa i igualat. Malgrat tenir baixes baixes importants per part de l’equipbalearico, els futbolistes van lluitar fins al final, per a emportar-se la victòria i encara que no van poder, l’equip va cedir dos punts abans el seu rival. El partit va acabar 1-1 tallant la bona ratxa de triomfs seguits a casa però mantenint el lideratge. La primera fase li queden tres partits per a acabar i l’equip van per bon camí en la seva lluita per l’ascens. La trobada va ser intensa amb ocasions, encara que va acabar en taules.

La trobada va començar amb molta intensitat. Tots dos equips van voler tenir el control de l’esfèric per a elaborar jugades d’atac. El ATB va ficar molta feina en el centre del camp per part de Llabrés i Toni Ramón que van estar recuperant pilotes. Medina, durant la primera parteixen va desbordar molt per banda esquerra, i en el 3′ va realitzar una jugada individual que va acabar en centre-xuti. Els futbolistes avisaven que anaven pel primer. En el 5′, després de varis rebutgis de la defensa del Felanitx, Toni Ramón va xutar des de fora de l’àrea però el seu tret va marxar molt desviat. El Felanitx va estar ben plantat, i el seu lateral dret va recuperar la pilota en el centre del camp amb velocitat i va xutar per a manar la pilota al travesser. Primer avís del conjunt que es va mostrar molt seriós. Malgrat aquesta ocasió, el Juvenil A ho va continuar intentant: els laterals Isra i Jordan van demanar moltes pilotes a l’espai; Medina, Mario i Adri no van parar de treballar i pressionar per a tractar de recuperar pilotes i el davanter Susarte va ser sempre al xoc en les passades aèries i va iniciar la pressió en camp rival en immutables ocasions. Van passar els minuts i la trobada es va tornar molt físic: faltes, passis imprecisos i disputes en totes les zones del camp. La defensa balear comandada pels centrals Xesc i Gerard van ser als talls amb seguretat i van treure l’esfèric van jugar per a tenir la possessió i sortir des de darrere. L’empat es va desfer en el 30′, una passada a l’espai realitzat per Mario, va generar l’ocasió de gol aprofitada per Susarte. L’ariet balear va ser a la recerca de la pilota i amb un toc subtil va batre al porter amb una vaselina i posar 1-0 en el marcador. GOLÀS. Susarte va aconseguir el seu gol número setzè i és el pichichi del campionat. Una vegada van obrir la llauna, l’equip va voler més. En el 44′, un jugada de Isra per banda dreta va posar un centre ras a l’aèria i Susarte control d’esquena i quan es va girar, va disparar. El porter va buidar a córner. La primera meitat va acabar amb avantatge balearica, però encara estava tot per decidir-se en els següents 45 minuts.

En la represa, el ritme del partit no va baixar ni un instant. La pilota va ser molt disputat i va haver-hi transicions ràpides per part d’un conjunt i un altre. En els primers minuts, el joc també va estar una mica de descontrolat amb pilotes imprecises, rebutjos contundents i passis ràpids. El Felanitx es va bolcar una mica més amb la pressió i ells quan van tenir la possessió també van buscar als seus extrems per a posar centres perillosos En el 59′ una falta lateral a favor del Felanitx, va venir l’empat. Després de penjar una pilota molt bombada el rebutgi va anar a parar al seu davanter, José María Hernández, que va disparar dins de l’aèria i va posar les taules en el marcador. 1-1. Al partit li van quedar molts minuts, però el Felanitx va ficar una marxa més amb la pressió i les faltes per a no deixar còmode al Juvenil A. Van transcórrer els minuts i el marcador no es va moure. En el 58′ el míster canvio a l’extrem Medina que no va parar de treballar en les seves intervencions , que va ser canviat per Petit. El futbolista va aportar velocitat en la banda dreta i va ajudar amb la pressió rere pèrdua. En el 62′, va arribar la jugada que va canviar el partit per al ATB. El migcampista Llabrés va tallar una jugada del Felanitx per agarrada i l’àrbitre precipitadament li va treure targeta vermella i va expulsar al futbolista balear deixant a l’equip amb 10 jugadors. A partir d’aquí, el míster va canviar el dibuix tàctic i va substituir en el 66′ a l’extrem esquerre Adri per a ficar a Manu com a pivot en el centre del camp. Encara que l’equip va estar amb un jugador menys, lluny de tancar-se es van anar a buscar el segon punt. En diversos minuts, van tenir serveis de cantonades a favor i Mario va aconseguir rematar centres, no obstant això es van dirigir fora de la porteria. En el 75′, Isra va encarar dins de l’àrea del Felanitx i un defensa rival li va derrocar, l’arbitro no va voler xiular penal i va deixar la jugada en res. El ATB va  cercar  ficar més pressió avançant una mica més les línies i recuperant pilotes en el centre del camp. Susarte no va parar de demanar pilotes i Jordan també es va mostrar expeditiu en atac i contundent en defensa. L’equip va intentar ficar pilotes a l’àrea ja sigui amb centres, córners o faltes laterals, però la defensa rival els va buidar. Ja en el 87′, el mitjapunta Mario va ser canviat per Andrés. L’extrem en els poc minuts que va tenir va buscar l’u contra un en l’atac i així generar més perill. El marcador no es va moure i el jugadors baleàrics ho van donar tot fins al final per a intentar aconseguir la victòria. El primer empat de la temporada va arribar en la jornada 20 enfront d’un Felanitx compacte i difícil. No obstant això, l’equip es manté líder de la classificació i malgrat merèixer més en aquest partit, els jugadors tractaran la setmana aconseguir els tres punts en el camp del segon classificat: el Manacor. L’equip ha d’aixecar-se i preparar la següent jornada de lliga amb les mateixes ganes i actitud que porten durant tota la temporada. La recta final de la primera fase s’acosta i els nois del Juvenil A continuaran treballant partit després de partit. Molta sort, nois.