Empat davant l’Iraq en un partit molt seriós

El ATB tanca avui el seu stage a Mijas després d’empatar 0-0 davant la Selecció Absoluta de l’Iraq, combinat que en els pròxims dies disputarà partits classificatoris per al Mundial de Qatar, ara mateix classificat encara falten enfrontaments per jugar-se. Era el debut de Dick Advocaat, mític tècnic holandès.

Xavi Calm va sortir amb Ginard a porteria, defensa formada per Luca, Ignasi, Orfila i Josep Jaume, centre de camp amb Alfonso i Armando, bandes per a Hugo i José Fran i en punta Vini i Manel. L’Iraq pràcticament no va tenir cap oportunitat durant tot el partit, encara que es va mostrar fort físicament i per moments excessivament expeditiu.

Alfonso va completar un gran partit en la conducció i tot l’equip es va mostrar solidari i intens a nivell defensiu. Josep Jaume va completar novament una gran actuació. Hugo va disposar de diverses ocasions, córner directe, tret en una pilota morta i un gol anul·lat per suposat fora de joc després d’una gran jugada de Luca i Manel.

A la segona part entraven a el camp d’inici Dioni, Damià i Olaortua i es quedaven al vestidor Armando, José Fran i Luca. Amb el pas dels minuts, entrarien Cordero i Jesús Álvaro. Cordero va disposar d’una bona ocasió amb un xut alt des de la frontal. Xavi va posar en banda a Dioni, jugant molts minuts el trident de killers Manel, Vini i l’esmentat davanter malagueny.

Una pilota aturada de Damià al segon pal gairebé el transforma en gol Olaortua en bona rematada que el porter va enviar a córner. Canario reapareixia els últims 20 minuts, deixant bons detalls i oblidant la seva lesió. En els últims minuts, Calm va premiar als juvenils Susarte i Florit i, tot i ser el ATB l’únic que intentava marcar, no arribaria el gol. 0-0.

L’expedició torna a Mallorca demà després de 8 dies de treball, tenint lliure la plantilla dissabte i diumenge i amb entrenament previst el dilluns a la tarda. Pròxim test diumenge a les 19:00 hores al 52è Brondo davant el CD Ibiza de Segona RFEF. Última prova abans del Cornellà.