El ATBFEM es posa líder i espera el vostre suport el dissabte contra el Sant Gabriel.

Per segona vegada en la temporada el ATBFEM nacional ocupa el primer lloc de la classificació. Les jugadores de Txema Expósito van vèncer el diumenge 0-2 al Saragossa CFF, la qual cosa sumat a l’ensopegada del Llevant Les Planes davant l’Europa, fa que recuperin el lideratge del seu grup de lliga nacional. Enorme campanya de les guerreres.

La plantilla es va conscienciar de la importància d’aconseguir els 3 punts a Saragossa. Expósito va apostar per un 11 format per Sandra Torres en porteria, en defensa Maialen, *Vicky Chica, Marga Fullana i Aída, centre del camp per a Carla en el pivot defensiu, per davant Abi i Orozco i a dalt una línia de 3 amb Corrales i Gema en les bandes i més centrada Keni.

L’equip va sortir fort, pressionant a dalt. Als 10′ la possessió ja era de les balearicas malgrat jugar a domicili. Sandra va disposar d’un gran servei de porteria que gairebé es transforma en assistència a Gema. Jugada marca de la casa que sempre surt. Keni va fer la primera rematada però desviat. Les guerreres es van enfrontar a un equip aragonès alt i físic, però això no va impedir que s’imposessin en futbol. Cada vegada jugava i tocava millor el nostre equip i Corrales va estar a punt de marcar en el 25 en una bona jugada. La defensa del ATB era tan sòlida que no donava opció a les jugadores del Saragossa. Una falta llunyana es va trobar amb una Sandra ben col·locada, com sempre. Orozco va xutar de falta fora per poc. La pilota es va rondar per l’àrea en boca de gol amb les internades de Corrals sense que ningú arribés empènyer-la per centímetres. Fins es va anul·lar un gol a les balearicas sobre la primera mitja hora del partit després de pegar la pilota en el travesser en una falta llunyana d’Orozco. Abans del descans Corrales va tenir un mà a mà una mica escorada però el seu xut al primer pal el va enviar a córner la portera Lucía Mallén per a evitar el primer.

Després del descans, el gol que es negaria en la primera sí que arribaria. En el 48′ assisteix Carla i marca Corrals. Les dues primeres jugadores renovades per a la temporada 21/22 celebraven seguir en el projecte *ATB amb gol i assistència. ‘*Mel d’abella’. Carla es marcaria un autèntic partidazo en manera ‘polp’ robant totes les pilotes que podia. En el 60′ de partit el Saragossa la va tenir fregant el pal per a empatar. Un miratge perquè sempre es jugava en camp rival amb Sandra avançada per a sentenciar el marcador.

De fet Vicky Chica la va estavellar en la travesser. La lateral esquerra gairebé va tornar a marcar després del seu golàs de falta la semana passada. Txema Expósito va decidir moure la banqueta, donant entrada a Marina Pobla per Keni i a Yoli per Gema. I la jugada va sortir bé. Perquè als dos minuts, en el 64′ marcava el 0-2 el ATB per mitjà de Yoli encara que l’àrbitra Cristina López reflectiria en acta que va ser pròpia porta de María González. Va ser el de la tranquil·litat, i una altra vegada Sandra va donar assistència en jugada des de darrere. Els últims canvis seria Ponce per *Vicky Chica i Neus per Abi, a més de Laura Martínez per Corrales. Els últims 20 minutos van ser de gran toc del *ATBFEM, amb domini aclaparador del joc sense que se li generés perill. Equip sòlid que assalta novament el lideratge amb aquest 0-2.

PARTIDAS

L’equip juga aquest dissabte a Son Malferit, amb capacitat per a 400 espectadors, un autèntic partidas contra el Sant Gabriel, segones classificades a les 16.00 hores. Les guerreres necessiten el vostre suport i us esperem a tod@s.