Atlètic Balears i Fundació Deixalles s’uneixen per recollir joguines i material reutilitzable en partit solidari

La Fundació de l’Atletic Balears i la Fundació Deixalles han establert una col·laboració per organitzar una recollida solidària de joguines usades i altres materials reutilitzables.

Aquesta iniciativa tindrà lloc el pròxim diumenge durant el partit que enfrontarà l’Atletic Balears amb l’Antequera. L’objectiu de la Fundació Deixalles és millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat, proporcionant-los suport en àrees com l’habitatge, l’ocupació, la indumentària i l’alimentació.

Aquesta fundació promou la inserció laboral i social mitjançant la gestió sostenible de residus i la conservació del medi ambient. Entre les seves activitats, destaquen els tallers de restauració de mobles, reparació d’electrodomèstics i tria de roba, paper, llaunes i ampolles, així com la gestió de la recollida selectiva a Mallorca.

Els articles recuperats es posen a la venda a canvi d’una donació que serveix per finançar el projecte. El públic està convidat a portar qualsevol objecte que ja no necessitin a l’Estadi, on es disposaran dos contenidors per a la seva recollida, contribuint així a la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.


P