• Presentat el conveni que converteix l’Atlètic Balears en col·laborador oficial de l’Atlètic de Madrid  

Presentat el conveni que converteix l’Atlètic Balears en col·laborador oficial de l’Atlètic de Madrid  

Rafael Carmona: “Des d’avui l’Atlètic Balears és l’Atlètic de Madrid a les illes”

Patrick Messow: “És una passa per millorar i professionalitzar el planter”

Ingo Volckmann: “Estic molt content perquè treballam amb un club molt gran que ens pot ajudar molt”

Avui dematí ha tengut lloc la a la zona del RecuperATB de Son Malferit, la presentació del conveni que permet a l’Atlètic Balears ser col·laborador oficial de l’Atlètic de Madrid. Prèviament, el president Ingo Volckmann i el director de convenis de l’Atlètic de Madrid, Rafael Carmona, han descobert una placa que acredita la oficialitat d’aquest acord, instal·lada a Son Malferit. A més de Volckmann i Carmona, han comparegut davant dels mitjans de comunicació Rodrigo Rettori, intermediari que ha participat d’aquestes negociacions entre tots dos clubs, Patrick Messow, director esportiu i el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard.

El director esportiu del club, Patrick Messow, ha agraït la feina de Rodrigo Rettori, com a intermediari en la negociació d’aquest nou conveni i ha valorat molt positivament aquest acord: “És una passa per millorar i professionalitzar el planter. És un plaer fer feina amb un dels millors clubs d’Europa. La idea és aprendre i fer feina junts”.

Rafael Carmona, director de l’àrea de convenis de l’Atlètic de Madrid: “És un dia gran per l’Atlètic de Madrid i és un orgull perquè ens unim a gran club com és l’Atlètic Balears, volem aportar el màxim sabent que aquest és un club on se treballa molt bé. Feim una valoració molt alta. Professionalitzarem al màxim i aportarem el que podem per millorar. Per a nosaltres els valors és el més important. Formarem a tots en valors dins i fora del camp. Posam a l’abast de l’Atlètic Balears tot el nostre suport en formació continua per a entrenadors, fisioterapeutes, recuperadors… el que està clar és que Atlètic Balears és l’Atlètic de Madrid a les illes”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingo Volckman, president de l’Atlètic Balears: “Estic molt content perquè treballlam amb un club molt gran que ens pot ajudar molt”.

Ratxa de l’equip

Sobre l’equip, que acumula 4 victòries consecutives en les darreres jornades i està empatat a punts amb el quart classificat, Badalona, el director esportiu, Patrick Messow ha estat clar: “Estam a una ratxa molt positiva però no hem fet res encara, queden 5 partits i ara només pensam en l’Ebro diumenge”.

El president, Ingo Volckmann, al respecte d’això ha declarat: “Després de Badalona jo pensava que tot era molt difícil. Ara funciona. I el Badalona es deixa punts però no hem guanyat res, som cinquens i no val res de moment. És un somni de tots els aficionats que tornem a 2a A més de 54 anys després”. Esperava una reacció amb el canvi de l’entrenador però no tan bona amb 4 victòries seguides, així que estic molt content”.

Sobre l'autor

L'autor encara no ha agregat cap informació sobre si mateix

Deixa una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RSS
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram