• Jurado: “Sumar tres victòries és molt complicat i ens dóna molta confiança”

Jurado: “Sumar tres victòries és molt complicat i ens dóna molta confiança”

L’Atlètic Balears construeix la seva victòria contra el líder amb bon futbol i desplegament físic

L’Atlètic Balears aconseguí ahir per primera vegada aquesta temporada sumar tres victòries consecutives, una cosa que no succeïa des de fa dos anys. L’equip va fer un gran desplegament físic, diversos jugadors com ara Joan Vich i Tete, superaren els 11,2 quilòmetres recorreguts durant el partit, xifres a l’abast només de professionals de clubs de superior categoria, amb terrenys de joc més llargs.

H06A2837

 

 

 

 

 

 

En paraules del preparador físic del primer equip, Aurelio Ruiz, el mèrit del desplegament físic d’ahir és “a més de per les dimensions del camp, per la capacitat física dels jugadors tenint en compte la categoria. El més habitual és fer 13-14 quilòmetres en un partit Champions, 12 quilòmetres a Primera Divisió, 11 a 2a A i 10 a 2aB. Els jugadors en categories superiors a l’ATB són capaços de repetir esforços més intensos i durant més vegades durant un partit”.

Rubén Jurado, un dels golejadors d’ahir, que va empatar el partit, està molt satisfet tant amb la imatge de l’equip com del suport de l’afició a Son Malferit: “Sumar tres victòries seguides és molt complicat i això ens dóna molta confiança. A nivell personal molt content, faig feina tota la setmana per als meus companys i si puc aportar gol, molt bé”.

Sobre el partit contra el Barça B va destacar ser “un partit de molta intensitat, ben jugat, tres punts molt lluitats. Ha hagut ocasions, penals no xiulats a favor… L’afició ha estat molt important amb el seu suport i l’equip ha tret el caràcter.”

jurado 3 Jurado

Sobre l'autor

L'autor encara no ha agregat cap informació sobre si mateix

Deixa una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RSS
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram