ESCOLA DE FUTBOL ATB 2016-2017
C.D. ATLÉTICO BALEARES
Per a nins i nines nascuts entre 2006 y 2013 ambdós inclosos.
Del 4 d´octubre de 2016 fins el 30 de maig de 2017.
Dimarts i dijous de 18:00 a 19:00
Cada cert temps es realitzaran diades amb altres escoles de futbol.
PREUS:
Inscripció i reserva: 60€
Preu per mensualitat: 45€ (8 mesos X 45€ = 360 €)
Inclou:
– Equipació d´hivern, d´estiu i equipatge per fer les diades.
– Entrenaments i diades.
– Assegurança.
– Obsequi final de temporada.
MONITORS: Un monitor titulat i un ajudant amb cada grup.
INSCRIPCIONS:
Dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 a partir de setembre al camp de futbol de Son Malferit a les oficines del futbol base.
OBJECTIUS:
L’escola ATB té com a principal objectiu la iniciació i formació dels nins i nines dins un esport d’equip. També té com a un dels objetius que els nins i nines aprenguin els conceptes tècnics futbolístics corresponents a l´edat en que es trobin i que facin feina les qualitats físiques que els pertoquin. A més d’inculcar els valors de companyerisme, esforç, entrega i esportivitat.
Com a club de futbol que som també tenim l’objectiu de treure el màxim nombre possible de jugadors cap al món del futbol federat segons l’evolució, progressió i interés del propi nin o nina.
METODOLOGIA:
El club ha arrivat a un acord amb l’empresa PEDAGOSPORT per emprar la seva metodologia amb els més petits. PEDAGOSPORT és una empresa que ha creat un sistema d’ entrenament innovador per els nins que comencen a jugar a futbol  on el desenvolupament psicomotor i cognitiu del nin agafen protagonista juntament amb la pilota.
+INFO:
Telèfon de Toni Muñoz : 672200143.
Facebook: Escola de futbol ATB